Logo van bar à l'aise

De sfeer

Bar à l'aise is het resultaat van dromen én van springen. In het najaar van 2023 was het tijd voor iets anders en dus ruilde ik den bureau in voor een eigen zaak, een vage droom die plots in een stroomversnelling uitgroeide tot deze schitterende bar.


Ik wil jullie een plek bieden waar ik mezelf thuis voel, een plek waar je tot rust kan komen en simpelweg kan genieten. Een plek waar je elkaar kan zien én horen, waar je iets lekkers krijgt, of je nu alcohol wil of niet.

Welkom bij Sander

Een plek waar ik, Sander, je met plezier een warm welkom bezorg. Ik sta aan de vroege kant van de dertiger jaren en vul mijn vrije tijd op met het bespelen van de saxofoon (alt), allerhande manieren om mijn handen creatief bezig te houden (houtbewerking, lassen, ...) en geniet ook van een ritje op mijn motor. Ja, dat ben ik, aangenaam!

Je kan in Bar à l'aise terecht voor een gezellige babbel onder vrienden, een avondje gezelschapspellen of misschien zit je plots middenin een diepzinnige discussie over de zin van 't leven met zo'n uitnodigende toog weet je nooit. Daarnaast kan je ook komen genieten van een warm deuntje live muziek, hou daarvoor zeker onze concertpagina in de gaten!


Ook als je iets te vieren hebt, verwelkomen we je graag: een verjaardag, reünie, pensioensfeest of bescheiden receptie... Laat ons samen kijken hoe we er iets moois van kunnen maken.


Mocht je nog extra overtuiging nodig hebben, kan je hieronder wat extra sfeer opsnuiven